En snyggt monterad ledramp från X-Vision gjorde susen

Jag var lite sent ute för i år med att sätta extraljus på kärran men nu skulle det äntligen bli gjort. Som en rallynörd som man är så blickar man alltid på Lazerlamps i första taget, men samtidigt måste man ta hänsyn till prislappen. Lazer tillverkar bra produkter på alla sätt och vis, men nu kände jag att jag ville prova på något nytt. Jag har letat nästan överallt utan framgång men till slut hittade jag en ledramp som heter X-Vision Genesis. Skillnaden mellan Lazer och X-Vision visade sig vara minimal, något sämre räckvidd och ett något klumpigare lamphus fick man tåla med tanke på prisskillnaden. Att montera en dyr ledramp var egentligen min tanke från början då jag inte gillar att kompromissa med ljuset, men nu blev det faktiskt väldigt bra till slut ändå. Det finns många olika aspekter att ta hänsyn till och därför rekommenderar jag att man först och främst skriver ner vilka egenskaper man prioriterar.

Jag väljer hellre h7 led än kallvit xenon för helljuset

Varför biltillverkare fortsätter att sätta halogen eller xenon som ger ett sådant kallt ljus att det nästan uppfattas som blåaktigt förblir en gåta. Om du inte är nöjd med helljuset så är det enkelt att åtgärda. Gör som jag och satsa på en h7 led lampa som är ganska enkel att montera och som också ger en lång livslängd. Av egen erfarenhet så anser jag att ljusbilden och färgtemperaturen är det viktigaste. Ett behagligt ljus för ögonen bör inte förbises utan bör istället prioriteras före ljusstarka och kallvita xenon lampor.