Vi tar sats mot nya höjder

2019 spänner vi bågen extra mycket och kryddar verksamheten med flera fina erbjudanden och kampanjer som vi hoppas att du ska vilja ta del av!
Här följer en lista med de bonusar vi har just nu men besök oss online då och då och se efter om vi har någon ny kampanj på gång. Alla dessa erbjudanden gäller tillsvidare och kan komma att ändras.

  • Nytt koncept för nattklubben! Vi vill bli det bästa alternativet i trakten när det gäller nöjesliv och erbjuder gratis inträde på fredagar under 2019. Erbjudandet gäller fram till kl 21.
  • Du som ofta bor på vår anläggning får en bonusnatt var tionde natt du sover på Värmlandsporten. Dina bokningar sparas i vårt system så det gör inget om du inte har kvar alla kvitton.
  • Gratis dricka till dagens lunch! Nu bjuder vi på en läsk, lättöl, juice eller flaska med bubbelvatten när du äter dagens lunch hos oss.
  • Välkomstbonus för återkommande hotellgäster. Har du bott hos oss tidigare under 2019? Då väntar en present på rummet nästa gång du checkar in hos oss i år.

För att kunna ta del av dessa erbjudanden behöver du en bonuskod. Fyller du i online formuläret nedan skickar vi bonuskoden till din e-post. Du kan behöva uppge den i samband med att du åberopar en bonus.

Namn:
Email:
Meddelande: